Life.

14 Jul

Een stukje uit mijn gedachten.

Nu eens een keertje gewoon een blog, geen enkele beauty erbij. Ik vind het namelijk ook gewoon fijn om te schrijven. Ik ben soms echt radeloos. Ik kan er echt niet tegen als ik geen hoogte van mensen kan krijgen. En ik ga dan altijd meteen veel denken.. Heb ik het soms verpest? Was ik irritant bezig? Of is die persoon gewoon raar.. Hoe irritant is het als de ene keer diegene hartstikke leuk aardig, lief noem het maar op doet en ook echt geinteresseert in je is. En de andere keer je soms negeert of doet van, je bent irritant en praat veel. Dan denk je oke nou diegene vind me irritant. Maar dan de volgende keer doet diegene dan weer heel aardig en denk je echt die geeft om ik, wie ik ben.
Ik twijfel al heel vaak en snel aan mezelf. Ben ik wel leuk genoeg? Praat ik teveel? Doe ik dom/stom? Zie ik er stom uit? Ben ik té dik? Vinden mensen me wel aardig? En ga zo maar door. Dat is heel irritant. Vooral als z’n iemand ook nog eens zo moeilijk doet en je dus totaal geen hoogte ervan kan krijgen. Dat schopt je gevoelens echt in de war. Dan denk ik doet diegene dat expres? Of juist niet expres maar is diegene gewoon raar. Of weet diegene zelf ook niet zo goed wat die wil? Ik kwel me heel vaak met die gedachten, want dan denk je dat je er antwoord op hebt, maar dan is dat het toch net niet. Ik maak dan altijd meteen afspraken met mezelf, maar ik hou me er meestal niet aan. Eigenlijk bijna nooit. Dat vind ik dan weer raar, dat komt door de gevoelens die van hot naar her gaan. Je weet het zelf dan ook allemaal ff niet meer..
Dat is echt heel lastig. Nu ben ik dus radeloos. Maar dat kan morgen bijvoorbeeld weer helemaal over zijn. Dat bevordert mijn gevoelens dus niet echt, helemaal niet eigenlijk. En het ergste niemand begrijpt me, ik kan het er met niemand echt over hebben. Maar als ik dan tegen iemand gewoon zeg van ik kan er niet tegen als ik geen hoogte van mensen kan krijgen. Dan zeggen ze meestal “hoogte van iemand krijgen??”. Dan denk ik soms jaa laat maar hoor! Soms leg ik het dan wel uit, maar dan nog begrijpen mensen me niet. En ik kan het er ook met niemand over hebben. Maar dat is iets waar ik zelf voor kies. Nu op dit moment denk ik acht laat het allemaal, maar heb stiekem toch nog wel een beetje hoop.. daar moet ik eerlijk in zijn. Maar morgen kan dat weer helemaal anders zijn. Ik ben benieuwd.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: