Over mij.

Ik ben Rachel Janssen, 17 jaar. Ik kom uit Amsterdam maar woon al mijn hele leven in Almere.

Op mijn 14e ontdekte ik de make-up en de youtube filmpjes daarover. Daarna was ik een fanatiek volger van alle grote beautyblog sites, en wilde ik ook mijn eigen blog. Ik ben ooit een blog begonnen wat voornamelijk over make-up ging, en ik postte ook veel over nagellak. Toen ben ik op een gegeven moment daar een tijdje mee gestopt, omdat ik niet genoeg inspiratie had en niet zo goed wist wat ik nou eigenlijk wilde.

Al die tijd volgde ik nog steeds veel  blogs, waaronder die van Teske de Schepper, Teskuh.nl. Zij was mijn inspiratie om weer met het bloggen te beginnen, we hebben dezelfde interesses en doordat zij zo gepassioneerd bezig is met bloggen kreeg ik des te meer motivatie.

Toen heb ik dus mijn blog overgezet op wordpress en dat is waar je nu op zit.

Op dit moment volg ik de opleiding Marketing & Communicatie MBO-4 en loop ik stage bij een werving & selectie bureau. Ik leef mijn leven en probeer van elke dag te genieten. Naast schrijven en muziek is winterguard ook een hele grote hobby van mij. Dat is mijn sport die ik in de wintermaanden heel intensief beoefen. Als je wilt weten wat het is, google maar!

Mijzelf omschrijven vind ik erg lastig. Ik zou mijzelf omschrijven als een spontaan en gedisciplineerd meisje met een sterk karakter. Ik heb een hele eigen wil en een uitgesproken mening. Ik leer graag nieuwe mensen kennen en zie graag veel dingen positief. Ik ben soms druk en een prettig gestoord, maar heb ook een hele rustige kant. Ik ben daarentegen wel af en toe lui en ik kan niet goed tegen mensen die zich aanstellen.

Advertenties

2 Reacties to “Over mij.”

  1. anikamaxime 10 april 2012 bij 13:02 #

    Hey! Zat jij misschien op de Manse? Je komt me erg bekend voor! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: